Restaurace u Malířů v Praze si od 15. ledna do 13. února připravila něco pro náš imunitní systém.
Příznivě podpořít náš imunitní systém se rozhodla vyhlášená zážitková Restaurace u malířů. Toto jídlo přesně navíc vyhoví našim (povánočním) potřebám optimálního energetického příjmu. A o čem že to hovoříme? O novém menu. Imunomenu.
Přijďte ochutnat v období od 15. ledna do 13. února.
A na čem, že si to přesně můžete pochutnat?
IMUNOMENU
Jako předrkm nám bude servírováno Smoothies z mrkve a jablka s kustovnicí čínskou.
Dále bude následovat Krémová polévka z cizrny se zázvorem a semínky chia.
Salát z naklíčených fazolí Mungo s houbami shitaké a fritovanými rýžovými nudlemi s dresinkem z mladého ječmene a konfitovaným česnekem.
Jako hlavní chod se bude Grilovaný filet z tolstolobika podávaný s celerovo-brokolicovým pyré a bylinkovým olivovým olejem.
Imunomenu jako dezert uzavře jablkovo-dýňový koláč s vločkami a sojovým jogurtem.
Naše redakce již brzy ono úžasné menu ochutná a přneseme vám v mém nejbližsím editorialu recenzi na tento degustační zážitek. Objednávky na dané IMUNOMENU můžete na kontakt viz níže.