Připravujeme

Obsah:

LEDEN / ÚNOR 2019

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Milník elektromobility
Fenomén vozů SUV
Tesla Roadster 2020
Pirelli kalendář 2019

A ještě mnohem více...

image_6311

Design koktejl vol II. a Polívkování | Editoriál

Dobrý den, vážení čtenáři, vítám Vás po víkendu plném oslav 100. výročí vzniku Československé republiky. Měla jsem na víkend spousty plánů, ale jak to tak bývá, moje tělo si řeklo o něco jiného. A tak jsem strávila několik dní doma v teple s čajem a Paralenem. 

V týdnu jsme byli s redakcí pozváni na Design koktejl vol. 2, který ve svém show roomu DECO LOCO připravila úžasná Diana Turínová. Tento „druhý díl“ se nesl ve znamení interiérových doplňků a zahájení Designbloku. To vše ve spojení s vernisáží výstavy fotografa Honzy Sakaře. Dianě se podařilo opět vytvořit krásné prostředí spojením doplňků a fotografií, které jsou pořizovány historickým objektivem. Mohli jsme vidět fotografie přenesené na polštáře i na obrazy. Moc ráda se vždy vracím do tohoto show roomu, je moc krásný, a člověk se tam cítí tak nějak dobře. 

V sobotu místo výletu na Moravu jsem byla doma v teple a potila se. Jediný program, který jsem s nemocí absolvovala, byla návštěva Polívkování na Smíchovské náplavce. Vždyť přeci na nachlazení je nejlepší horká polévka. A těch jsem na festivalu ochutnala hned několik. Některé byly výborné, jako třeba kokosová polévka s trhaným krůtím masem od Pivovaru Hostivař. Jiné si moc chvály rozhodně nezasloužily, jako třeba Mexická polévka. Na akci nechyběla ani nabídka něčeho sladkého. Pochutnat jste si mohli na moravských frgálech, makronkách a dalších sladkostech. Dostatečná byla i nabídka horkých nápojů či svařeného vína. A ani přes veliké chladno, jež bylo viditelně i prodejcům, nechyběla dobrá nálada a úsměvy na tvářích. 

Na Polívkování jsem byla s maminkou a po degustaci několika polévek jsme se brzy vydaly na cestu domů. Při odchodu jsme však ještě stihly objevit něco nového, a to Bujónka (pastový bujón bez lepku, chemie i laktózy). Na tento zdravý výrobek, vyvinutý a uvedený na trh třemi sestrami, se používají produkty pouze z českých biofarem. Otevřený vydrží v ledničce měsíc. Dá se použít do polévek, těstovin, kuskusu i pod maso. Já si zatím pořídila Bujónku dýňovo-česnekovou, a myslím, že brzy vyzkouším i další varianty. Na celou nabídku se můžete podívat zde.

Už teď se ale těším na sobotu 3. listopadu, kdy se vydáme na Vepřobraní, jež bude také probíhat na Smíchovské náplavce. 

Úspěšné dny Vám přeji.

Simona Parvusová

 

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

FOTOREPORTY

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

                 

Další portály mediální skupiny HMG:

        

TOPlist